Portfolio

Worcestershire

Project overview:

  • Design
  • Project Management
  • Installation

The aim of this project was to create a large, chemical-free swimming area in the client’s garden with a specific consciousness towards it being sympathetic to the existing landscape.

Our design team were able to implement an exaggerated regeneration-zone giving the perimeter of the swimming-zone a gorgeous “wild” border utilising indigenous plant species. This regeneration zone is capable of successfully filtering the present body of water however, due to extended periods of exposure to sunlight, we also fitted a state-of-the-art filtration and ultra-violet system hidden completely out of sight.

This system will ensure the clients are able to experience a clean, fresh swim in gin-clear, chemical free water all Summer long.

Visit Project
Date
  • 12th September 2016